Hoe je de mooiste uitnodigingen maakt!

Wil je weten hoe je de mooiste uitnodigingen maakt? Kaartje2go helpt je graag een handje op weg! Gebruik het onderstaande model om de allermooiste uitnodigingen te creëren voor alle gelegenheden!

Stap 1: foto

Als je een fotokaart maakt, zul je eerst een foto moeten uploaden. Gebruik een foto die je erg mooi vindt en waar bijvoorbeeld één van je kinderen op staat. Tip: je kunt ook beginnen met een standaardontwerp van kaartje2go!

Stap 2: kader

Om een foto hoort natuurlijk een kader. Deze kun je zelf selecteren. Wij hebben een heleboel kaders in het assortiment, zodat je altijd het kader kunt vinden waarnaar jij op zoek bent!

Stap 3: figuur

Het is leuk om één of enkele figuren op je fotokaart te plaatsen, dus maak hier gebruik van. In het voorbeeld zie je dat er een tekstballon is toegevoegd. Zoiets kun jij ook doen. Gebruik je eigen fantasie en maak een topkaart!

Stap 4: tekst

Op een kaartje hoort natuurlijk een leuke tekst. Op de voorkant kun je een korte boodschap schrijven. Zo kun je in de tekstballon een tekst toevoegen en is het mogelijk om een tekst in je eigen handschrift te maken. De mogelijkheden zijn oneindig!

Meer informatie? Kijk dan eens hier.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart