Gemakkelijk uitnodigingen maken voor opening

Wanneer je een opening houdt, dan is het natuurlijk leuk om een mooie uitnodiging te versturen aan de mensen die je uitnodigt. Maar waar vind je nou originele uitnodigingen?

Originele uitnodigingen

Bij kaartje2go zijn er een heleboel originele uitnodigingen te vinden. Je kunt zoeken in diverse categorieën, zoals ‘babyshower’, ‘huwelijksjubileum’, ‘kraamfeest’, maar ook ‘opening’. Per categorie vind je dan weer passende uitnodigingen voor die specifieke gelegenheid.

Snel uitnodigingen maken

Een opening voor bijvoorbeeld een winkel of een nieuw bedrijfspand is een gelegenheid waarbij je waarschijnlijk veel mensen aanwezig wilt hebben. Het is dan handig om in één keer veel uitnodigingen de deur uit te kunnen doen. Bij kaartje2go kan dit. Maak op de kaartje2go-website een mooie kaart met een geschikte tekst en verstuur deze in één keer naar alle geadresseerden.

In één keer versturen

Je kunt alle geadresseerden inclusief adresgegevens in één keer in een excelsheet zetten en deze uploaden voor kaartje2go. Het wijst zich vanzelf gedurende het proces van kaarten maken. Op deze manier hoef je niet alle adressen apart van elkaar in te voeren. Dat scheelt tijd!

Originele uitnodigingen maken

Maak dus bij kaartje2go je uitnodigingen voor een opening. Voor iedere soort opening heeft kaartje2go een geschikte kaart. Je kunt daarnaast ook een foto maken met je eigen foto, zodat je een fotokaart maakt. Veel plezier met kaartje2go!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart