3 tips voor een leuk feestje!

Wat de reden voor je feest ook is, iedereen wil het op de beste manier voeren. Op een manier waarop jij ook nog eens volop kunt genieten van je eigen feest. Kaartje2go geeft je 3 feesttips!

Tip 1: voor het feest Je kunt pas genieten van een feest als alles goed is georganiseerd, wordt er wel eens gezegd. En dat is ook waar. Zorg daarom dat je je uitnodigingen al een ruime tijd van tevoren op de post doet. Een goede tijdsperiode is een maand van tevoren, zodat je vrienden niet al andere plannen hebben. Je maakt vervolgens de leukste uitnodigingen bij kaartje2go. Verras je vrienden en familie bijvoorbeeld met een leuke fotokaart.

Tip 2: tijdens het feest Als het feest dan eenmaal op gang is gekomen is het ook goed om alles in orde te hebben. Zet bijvoorbeeld een tafel tegen de muur aan en plaats hier lekkere hapjes en drankjes op voor de gasten. Een tip is: probeer te vermijden dat het een zit-feest wordt. Dan wordt het feest wat levendiger en voorkom je ook stiltes. Mocht er toch een stilte ontstaan, dan is dat niet erg. Je kunt nu bijvoorbeeld een leuk spel beginnen, zoals Twister.

Tip 3: na het feest Vaak is het een enorme rommel na een feest. Dat is niet erg, want het hoort erbij. Er is geleefd. Wat wel erg vervelend is, is als je de volgende dag in een stinkende kamer rondloopt. Deze stankgeur wordt vaak veroorzaakt door drankglazen en – zo mogelijk – sigarettenlucht. Je kunt dit voor een groot deel verhelpen door na het feest even op te ruimen. Natuurlijk hoef je niet alles op te ruimen, maar het verwijderen van de drankglazen en de asbakken kan al heel wat helpen. Ook kan het verstandig zijn om de mensen buiten te laten roken. Is het buiten koud? Plaats er dan een vuurkorf. Zo wordt het buiten ook nog gezellig voor de roker!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart