3 organisatietips voor een goed feest

Een goed feest staat bekend om zijn goede organisatie. Wil jij ervoor zorgen dat jouw feest zo vlekkeloos mogelijk verloopt, dan heeft kaartje2go enkele handige tips voor je. Gebruik deze tips en je geeft gegarandeerd een knalfuif!

Tip 1: het type feest

Als je een feest organiseert, is het belangrijk om helder te formuleren wat voor soort feest dit zal moeten worden. Is het een feest met allemaal 20’ers, dan kan het leuk zijn om er een themafeest van te maken. Bij kinderfeestjes is het leuk om veel spelletjes op touw te zetten en voor een oudere doelgroep kan het leuk zijn om een speciale activiteit te organiseren: bijvoorbeeld een tocht in een bootje door de grachten van jullie stadscentrum.

Tip 2: op tijd uitnodigen

Vervolgens is het van belang om vrienden en familieleden op tijd uit te nodigen. Bedenk goed dat veel mensen in de toekomst afspraken plannen, waardoor het nodig is om feesten minstens een maand van tevoren aan te kondigen. Zo verklein je de kans dat gasten niet kunnen wegens andere afspraken.

Tip 3: het nut van uitnodigingen

Vrienden en familieleden kun je het beste uitnodigen door middel van het versturen van een kaartje. Via kaartje2go vind je de mooiste ontwerpen voor je wenskaarten. Zo kun je je eigen fotokaarten maken en kun je gebruik maken van de designs van onze ontwerpers.

Benieuwd hoe je een goede uitnodiging maakt? Kijk dan eens hier voor drie handige tips.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart