Tips voor een themafeest voor de kids

Kinderen vinden het vaak leuk om zich te verkleden. Als ze jarig zijn is het dan ook leuk om een speciaal themafeestje te houden. Kaartje2go geeft je tips voor een onvergetelijk themafeest.

Tip 1: verstuur je uitnodigingen op tijd

Het meest belangrijke van een feest is dat de gasten komen opdagen. En hoe voorkom je dat er veel mensen niet komen, terwijl je ze wel graag op je feest had gezien? Juist, je verstuurt je kaartjes op tijd. Een maand van tevoren je kaartjes versturen is zeker een goede tijdsperiode. Originele kinderuitnodigingen met een leuke tekst maak je trouwens bij kaartje2go, nummer 1 in de test van Kassa!.

Tip 2: zoek een leuk thema voor je feest

Bedenk vervolgens wat voor soort themafeest je wilt houden. Zoek je een thema dat goed aansluit bij de interesses van je kind en diens vriendjes en vriendinnetjes, of iets wat goed aansluit bij de actualiteit? Uit heel veel onderwerpen is wel een themafeest te maken. Ideeën die het altijd goed doen zijn cowboys & indianen, prinsessen (voor meisjesfeestjes) en piraten (voor een jongensfeestje).

Stap 3: voer je plan uit

Als je een leuk thema hebt gekozen met je kind, dan kun je dit plan uitvoeren. Doe de kaartjes de deur uit, zorg dat je kind een leuk kostuum vindt (vaak bij carnavalswinkels te huren) en zoek leuke decoratie voor in je huis. Bij een cowboys & indianenfeest die je buiten houdt kun je bijvoorbeeld kleine wigwams opzetten in de tuin.

Ook op zoek naar tips voor het organiseren van je eigen (verjaardags)feest? Klik hier voor 3 tips van kaartje2go!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart