Gedicht voor verjaardag 6 jaar

Op zoek naar een leuk gedicht voor op de kaart van je dochter die 6 jaar is geworden? Kaartje2go heeft een leuke tekst voor op je kaart. Zo zegt niemand meer af!

Discofeest De tekst is geschikt voor verschillende soorten kinderfeestjes. Hierboven zie je een kaartje voor een discofeest. Maar je kunt de tekst ook gebruiken voor een kinderfeestje, waarbij je bijvoorbeeld spelletjes gaat doen.

Meerdere leeftijden Je kunt de kaart daarnaast ook gebruiken als je dochter een andere leeftijd heeft of als je een zoon hebt. Dan zou je ‘dikke kus’ misschien wel even moeten veranderen in ‘stoere groet’ of gewoon neutraal ‘tot dan!’:

Lieve Allemaal,

Op zondag 9 mei is het zover, ik word 6 jaar! Vanaf 1 uur staat er voor jullie een gebakje klaar. Ik zal mijn feestje dit jaar bij de LOCATIE in PLAATS vieren, ik hoop dat je erbij kunt zijn Dat vind ik reuze fijn! Het feest is van TIJDSTIP tot TIJDSTIP. En als je niet kan bel dan even, Mocht je niet weten waar je heen moet gaan, De routebeschrijving hebben we erbij gedaan.

Tot dan! Dikke kus NAAM
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart