3 teksten voor een verjaardagsuitnodiging

Op zoek naar de leukste teksten om op een verjaardagsuitnodiging te schrijven? Bij kaartje2go maak je niet alleen de mooiste uitnodigingen, je vindt hier ook de allerleukste teksten voor op die kaartjes. Benieuwd om wat voor teksten dit gaat? In dit bericht geven we je drie sprankelende uitnodigingsteksten.

Kaartje gezocht?

Een tekst maakt je kaartje pas echt af en daarom werken wij met de meest originele, feestelijke kaartteksten. Ben je daarnaast op zoek naar een leuke uitnodiging? Via deze pagina van kaartje2go maak je de mooiste uitnodigingen. Kies een leuk ontwerp uit en versier deze kaart verder met kaders, figuurtjes..

Originele kaartteksten

..én een leuke tekst! Omdat we je niet zonder de juiste woorden willen laten zitten, hebben we hier drie leuke teksten voor je. Knip en plak ze op je verjaardagsuitnodigingen om zo de fijnste kaartjes te versturen.

Omdat… – je maar één keer LEEFTIJD wordt – een feest geven altijd leuk is – je meestal ook cadeautjes krijgt als jarige – ik graag iets met mijn vrienden vier …geef ik op DATUM mijn feest!

Verjaren gebeurt misschien wel ieder jaar, maar LEEFTIJD is wel iets anders, nietwaar? Een feest leek me daarom een uitstekend plan. Ben je erbij zodat je me feliciteren kan?

Een verjaardag is maar één keer per jaar, en daarom een mooie dag om bij stil te staan. Dit jaar doe ik dat graag met jou erbij, dus ben je bij deze uitgenodigd voor mijn feest.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart