Uitnodigingstekst voor doopkaarten

Wordt je kind binnenkort gedoopt? Nodig dan je familieleden en vrienden uit om getuige te zijn van deze bijzondere gebeurtenis. En bij een uitnodiging hoort natuurlijk een speciale tekst!

Speciaal moment

De doop van je kind is een speciaal moment in het leven van iedere ouder. Daarnaast is het een prachtig symbool voor je kind. Het is dus zonde om dit moment stilletjes voorbij te laten gaan.

Bekenden uitnodigen

Wil je graag je familieleden en vrienden uitnodigen, dan kan dit met hulp van de leuke uitnodigingskaarten van kaartje2go. Je kunt via internet de leukste kaartjes maken voor een betaalbare prijs. Begin meteen met het maken van jouw doopkaarten.

Mooie dooptekst

Op zoek naar een leuke tekst voor op je kaartje? Misschien voor op de achterkant, of op de binnenkant (als je een dubbele kaart maakt). Geen probleem, kaartje2go heeft ook een mooie tekst voor je gemaakt, die je op de kaart kunt schrijven.

DATUM is een bijzondere dag, omdat ik dan gedoopt worden mag!

Mijn ouders ontvangen je graag eerst thuis, rond TIJD. Om TIJD vertrekken we naar de NAAM KERK.

Meer tips..

Op zoek naar meer tips om een leuke doopkaart te maken? Ga dan eens naar deze pagina, waar meerdere soorten manieren worden uitgelegd om je kaartje te maken. Have fun!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart