Uitnodiging babyshower Zwolle

Bij kaartje2go kun je de mooiste uitnodigingen maken voor je babyshower. Waar je ook woont, bij kaartje2go maak je perfecte kaarten voor je babyshower. Dit maal een babyshowerkaart voor een nieuwgeboren kindje uit Zwolle.

Babyshower in Zwolle!

Als je het handig vindt om op de voorkant van je uitnodiging de stad te zetten waar je kind geboren is en waar de babyshower plaatsvindt, dan kan dit uiteraard bij kaartje2go! Je ziet op het voorbeeld dat dit hier gedaan is bij Zwolle.

Naar veel mensen sturen

Je kunt je uitnodigingen voor de babyshower in één keer verzenden naar een heleboel mensen. Eerst maak je je kaart en wanneer deze af is, dan kom je in het verzend-scherm. Hier kun je kiezen om je adressen handmatig in te voeren of ze in één keer in te voeren door een excelbestand te uploaden met alle namen en adressen. Kies je deze laatste optie, dan kun je in één keer al je adressen invoeren!

Nu jij!

Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog gemakkelijk en snel je eigen uitnodigingen voor een geweldige babyshower! Je maakt dit kaartje door op deze pagina te klikken. Kijk hier voor leuke teksten voor op je babyshowerkaart. Veel plezier met het maken van originele uitnodigingen!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart