Prachtige tekst voor een huwelijksjubileum

Of je nou 10 jaar, 25 jaar of 50 jaar getrouwd bent, erbij stil staan is meer dan een goede zaak. Organiseer een onvergetelijk feest en nodig je vrienden en familieleden uit met een prachtige uitnodigingskaart van kaartje2go. Wij hebben een speciale tekst voor je om op je kaart te schrijven.

Mooie kaarttekst huwelijk

Om je kaart helemaal af te maken, is het leuk om een mooie tekst toe te voegen aan je ontwerp. Onderstaande tekst is een goed voorbeeld van een perfecte kaarttekst:

Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Liefde is warmte, liefde is echt. Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar. Liefde is een huwelijk van AANTAL jaar.

Gedicht over liefde

Dit gedicht omschrijft in feite alles waar het om gaat in een goed huwelijk: oprechtheid, puurheid, liefde, troost, warmte en eindeloosheid. Dat is een hele waslijst en bedenk eens hoe knap het is dat zo veel eigenschappen van de liefde in één tekst van vier regels staan. Dichten is een kunst!

Meer teksten

Je mag deze kaarttekst kopiëren en plakken op je eigen kaartjes. Ben je op zoek naar meer mooie teksten voor op je kaarten? Klik op deze link en je vindt ons gehele gratis te gebruiken assortiment kaartteksten.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart