Mooie tekst voor op een uitnodiging voor een huwelijksjubileum

Ben je op zoek naar een goede tekst op op je uitnodigingen voor een huwelijksjubileum te plaatsen? Je kunt ze vinden via kaartje2go, want wij hebben een groot assortiment kaartteksten. In dit bericht geven we je een leuke tekst voor een huwelijksjubileum.

Uitnodigingen huwelijksjubileum

Een huwelijksjubileum is iets bijzonders, waar je natuurlijk goed bij stil wilt staan. Met de service van kaartje2go kun je online de mooiste uitnodigingen maken, die je kunt voorzien van je eigen, persoonlijke ontwerp. Kies ervoor om te werken met kaders, figuurtjes en.. de mooiste teksten.

Gratis teksten gezocht?

Want ook voor gratis teksten ben je bij kaartje2go aan het juiste adres. Via onze pagina met kaartteksten kun je zelf de mooiste teksten voor op je kaarten vinden. Een goed voorbeeld is de onderstaande tekst. Kopieer en plak deze tekst op je kaart enne.. maak er een fijne dag van met zijn allen!

Als man en vrouw door het leven gaan

Vanaf DATUM zullen wij voortaan, als man en vrouw door het leven gaan!

NAAM BRUIDEGOM zal voor het huwelijk NAAM BRUID ophalen bij haar ouderlijk huis, u bent welkom om hier een kop koffie te nuttigen. Aanvang TIJDSTIP.

De huwelijksvoltrekking vindt plaats in LOCATIE, aanvang TIJDSTIP. Aansluitend geven wij een receptie tot TIJDSTIP.

Wij hopen dat u ons wilt vergezellen bij het diner. Aanvang TIJDSTIP in LOCATIE.

Gezamenlijk vertrekken wij na het diner richting de feestlocatie. Wij gaan daar een borreltje drinken, om op een mooie toekomst klinken!

Wilt u ons laten weten of u komt?

Cadeautip Het enige wat ons nu nog hindert, is dat ons banksaldo flink is verminderd! Daarom vragen wij u om ons varkentje te spekken, zodat wij op huwelijksreis door LAND kunnen trekken!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart