Uitnodiging maken » 40 jaar getrouwd » Leuke tekst voor 50 jaar samen

Leuke tekst voor 50 jaar samen

Zijn jullie binnenkort 50 jaar getrouwd? Dan zul je vast een spetterende feest organiseren, waarvoor je weer veel uitnodigingen de deur uit moet doen. Bij kaartje2go maak je niet alleen de leukste uitnodigingen, maar vind je ook de mooiste gratis te gebruiken teksten!

Perfecte uitnodigingen versturen

Een goed huwelijksjubileum begint bij het maken van de perfecte uitnodigingen. Deze uitnodigingen kun je maken bij kaartje2go. Bekijk op deze pagina het gehele assortiment uitnodigingen voor een huwelijksjubileum. Je kunt daarnaast ook een fotokaart maken – maak een kaart met als basis jouw eigen foto!

Originele teksten voor je uitnodigingen

Daarnaast ben je waarschijnlijk op zoek naar een leuke tekst voor op je kaart. Ook leuke teksten voor uitnodigingen vind je bij kaartje2go. Zo is de tekst hieronder bijvoorbeeld erg leuk om te gebruiken (geschreven vanuit het oogpunt van de kinderen). Zijn jullie echter 40 jaar getrouwd? Gebruik dan deze tekst.

Zoveel jaren al tezamen
is een groots geschenk geweest
met een niet te schatten waarde
vanaf het prille begin tot aan dit feest

Hoera, we gaan feesten want onze oma en opa zijn DATUM 50 jaar getrouwd.

We zouden het heel fijn vinden als jullie dit samen met ons willen komen vieren en wel 
op DATUM a.s.

Oma en opa – en wij natuurlijk – verwachten jullie vanaf TIJDSTIP uur bij LOCATIE, ADRES in PLAATS.

Wij hopen er samen een heel fijn feest van te maken maar laat ons vóór DATUM nog even weten of we jullie mogen verwelkomen op DATUM.

Graag tot dan!

NAMEN KINDEREN

 
 

Één reactie

 

Uw reactie